Tokat'ta Deprem Mi Oldu Son Dakika

Giresun haber sayfamızda Giresun haberleri okuyabilir Giresun son dakika haberleri ve güncel Giresun gelişmelerini görebilirsiniz. Hayati tehlikeleri bulunmayan çocuklar tedbir amaçlı olarak hastanede tedaviye alındı.


Mxfuvmqblqgsfm

Kanala düşen motosikletin sürücüsü öldü.

Tokat'ta deprem mi oldu son dakika. Kent merkezinde de deprem hafif hissedildi. Kepez ilçesinde oturan Hasret Fakı 5 yıl önce ailesinden habersiz evden kaçarak SŞ. 41 sıralarında Maden ilçesi merkez üssü olan 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlk yıllarında evliliği iyi giden çiftin en büyüğü 35 en küçüğü ise 15. Son dakika gelişmesine göre ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 1 yıl sonra tüm afet bölgelerinde vatandaşların yeni ev ve iş yerlerinde hayatına devam edecek hale geleceğini belirterek Kastamonu Sinop ve Bartında 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlanmış durumda dedi. Depremin derinliği 715 kilometre olarak bildirildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre saat 06. Elazığda 43 büyüklüğünde deprem meydana geldi. TOKATTokatta lastiği patlayan tır yan yattı Tokatta lastiğinin patlaması sonucu yan yatan tırın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

2341 - Türkiyenin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar 2306 - Tuncelide torbaya konularak ölüme terk edilen köpekler kurtarıldı 2253 - İtalyada Kovid-19dan ölenlerin sayısı 130 bine yaklaştı 2152 - Sağlık Bakanı Koca. 09 Haziran 2021 Çarşamba 1900 Tokat İlçeleri. Önümüzdeki iki maçta 4 puan bize çok.

Tokatın Niksar ilçesinde şeker sanıp lavabo açıcı yiyen 5 çocuk hastanelik oldu. Hafızamızda darbe tecrübeleri var geleceğimizde asla olmayacak 1953 - Türkiyede 21 bin 352 kişinin Kovid-19 testi pozitif. Kaza öncesi son görüntüleri ortaya çıktı DHA 09 Haziran 2021 Çarşamba 1715 Güncelleme.


Son Dakika Deprem Adana Deprem Mi Oldu Adana Depremi Ne Zaman Oldu Karaisali Da Kac Buyuklugunde Ve Nerede Deprem Oldu Merkez Ussu Neresi Haberler


Mxfuvmqblqgsfm


Izmir Cesme De Deprem Mi Oldu 20 Nisan 2021 Kandilli Afad Son Depremler Takvim


Son Dakika Tokat Ta Korkutan Deprem Son Dakika Flas Haberler


9dm4f8ljgkgxlm


Frahr9uolaksem


Niyez6p3dpaxbm


Son Dakika Tokat Ta 3 9 Buyuklugunde Deprem 12 Mayis Son Depremler Listesi


D20vx47ixjfp4m


Deprem Mi Oldu Nerede 31 Temmuz 2021 Afad Kandilli Rasathanesi Son Dakika Deprem Verileri Gundem Haberleri


Mxfuvmqblqgsfm


Tokat Ta Deprem Mi Oldu Tokat Ta Deprem Buyuklugu Ne Kadar


Son Depremler Deprem Mi Oldu Nerede 16 Mayis Afad Kandilli Son Dakika Deprem Listesi Gundem Haberleri


Izmir De Deprem Mi Oldu Deprem Kac Buyuklugunde Oldu Ve Nerelerde Hissedildi 28 Ocak Kandilli Son Deprem Haritasi


Son Dakika Tokat Ta Deprem Sivas Ve Samsun Da Deprem Mi Oldu Afad Acikladi Tokat Ta Son Dakika Deprem 21 Eylul 2021 En Son Depremler Listesi Gunun Haberleri


Tokat Ta 4 3 Buyuklugunde Deprem


Son Dakika Deprem Mi Oldu Kandilli Ve Afad Son Depremler Listesi 2 Subat 2021 Sali Son Dakika Flas Haberler


Tokat Ta Deprem Tokat Deprem Haberi Yeni Safak


Deprem Mi Oldu Haberleri Son Dakika Deprem Mi Oldu Hakkinda Guncel Haber Ve Bilgiler